princesses of the caribbean

Som sagt befinner vi oss pa en paradis o utanfor Venezuelas kust, i sjalvaste karibien. Det ar helt underbart har, ni anar inte.

Senaste veckan var ju som sagt paskveckan. Och medans ni alla dar hemma satt och malade agg, mumsade godis som paskharen hade delat ut och pyntade husen fylla med fjadrar lag vi pa en kritvit strand medans solen steker ner pa oss. Kanske att vi tar ett dopp eller tva i det klarblaa havet med. Ni hor ju hur underbart det later. Det har vill vi aldrig lamna, har vill vi foralltid stanna. Vem vet, kan ske?

Men paskvecka som sagt, det innebar att alla locals har har varit langlediga och firat rejalt. Pasken ar nagot riktigt stort har som firas ordentligt. Det har vi aven tagit del av, strandfest efter strandfest som aven slutat med bilfarder i gigantiska varsting bilar till efterfester i enorma villor. Helt sjukt, tank att bo sa har pa heltid. Ater igen, kan ske?!

Men vi har iaf bestamt oss for att stanna har i atminstone tva veckor till. Eller, for tillfallet later det sa iaf, men planerna kan ju andras. Man vet liksom inte riktigt med oss. Allt kan handa.

Kvallen idag blir lugn iaf, tv-tittande och lite gott att ata. Det kan vi behova efter dom har senaste dagarna. Imorgon blir det nya tag, kanske en markning eller tva som kan bli ett minne for livet. Hors snart igen. Kram till er alla dar hemma sa lange.

/ Vi fem

Kommentarer
Postat av: Mamma Rosalie

Det där med att stanna tycker jag INTE om :-)

Tattuering= tänk er för vad det blir och ni inte med alkohål i kroppen....

Jag är inte ett dug avundsjuk på vita sandstränder och klarblått vatten, vi som fick snö i går i gen.....

Tok kramar/Mamma

2010-04-06 @ 08:16:56
Postat av: Pappa Ola

Härligt att ni har funnit paradiset. Ni gör rätt som stannar där ett par veckor. Många kramar. Olafar.

2010-04-06 @ 16:26:03
Postat av: mamma Tina

vadå stanna kvar? ni lessnar nog att ligga på en kritvit strand, med klarblått vatten, fest efter fest, hur kul kan det bli i längden ;)

Håller med Rosalie ang tatueringar, det som känns så rätt insvept i alkoholruset kan vara så fel när promillehalten dunstat....

Själv får jag nöja mig mde Kanarieöarnas förhoppningsvis blå vatten och bruna stränder fom imorgon, känns i dagsläget helt ok

Ha det bra tjejer

Kram Sara från mamma

2010-04-06 @ 17:23:37
Postat av: Mamma Ulrika

Hej allesammans!

Det låter jätteskönt med värmen, solen och baden...

Skulle vara roligt att se lite bilder från paradiset!

Kram till er alla!

Älskar dig Linnea!

2010-04-07 @ 09:33:41
Postat av: Derya

That kind of teasing was not okey :'(

Jag är glad för er skull men måste erkänna att det kändes lite hårt att läsa om la vida loca när man själv suttit och pluggat jobbig matematik i över sju timmar ... Ta hand om er och fortsätt rocka sydamerika !!!

Xoxo

DERYA

2010-04-07 @ 20:13:16
URL: http://deery.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0