si claro,

Det ar sondag idag, och veckan borjar ga mot sitt slut. Ni dar hemma har sakert redan gatt och lagt er for kvallen med for att strax kliva upp till en ny arbetsvecka. Som ni sjalvklart redan vet ar det inte alls lika hemskt for oss.

Under den gangna veckan har vi hunnit med bade det ena och det andra. Mycket sol och bad saklart, sa var vi aven ut till ett vattenland och akte en massa rutschbanor dar man sitter i sanna dar stora ringar ni vet? Man blir verkligen som ett barn pa sanna dar vattenland, det ar lika kul varje gang. Iof fick vi alla lida en aning dagen efter, traningsvark sa det heter duga i bade armar, rumpa och ben. Sen hade Linnea aven en anings huvudvark efter att ha skallat en av rutschbanorna. Ni skulle sett det, det sag sjukt kul ut. Haha.

Vi har aven hangt med vara nyfunna vanner har. Mickie ar val en aning mer hooked an oss andra. Hur ska detta ga? Vi vet, ni gor det inte. Nah, men skamt asido, vi har det riktigt bra har. Mycket tack vare varan egna lilla vakthund Sasha som foljer oss vart vi an gar. Fran hostlet till affaren, till restaurangen, till baren och sedan hem igen. Sedan ligger hon utanfor vara rum och vaktar hela natterna sa inga smaskurkar ska komma in. Hjartat da, henne vill vi ta med oss hem.

Ja men juste, sen var det ju det dar med markningen. Markta ar vi nu, alla fem, for resten av vara liv. Fina tatueringar blev det, ni ska fa se bildbevis pa det senare. En liten "gissa vem" lek over det hela kommer upp inom snarast. Sa hall er nara sa hors vi snart igen.

/ Vi fem

Kommentarer
Postat av: Mamma Rosalie

Fort upp med bilder jag vill se....

Ha det gott och Rebecca! Robert sa i går skriv till Rebecca och säg att jag saknar henne :-)) Undrar om han inte är skriv kunnig själv, vad tror du ??

KRAAAAM

2010-04-12 @ 08:16:55
Postat av: Mimmi

Jag tror att det är mellan skulderbladen! Tell me (:<3

2010-04-12 @ 10:41:04
URL: http://mimgustafsson.blogg.se/
Postat av: Köppä

åh, fan jag dööör efter er!

och nu är jag nyfiken som en liten mört på vad ni har skrivit(antar jag?) love you sweet hearts

2010-04-12 @ 23:16:21
Postat av: Emma,21 år & Gravid <3

Åh ser fram emot bilder på era tattueringar :D

Spännande Spännande ;) hehe.



Mysigt med en liten vovve :D



Puss på er tjejer :)

2010-04-14 @ 17:48:36
URL: http://emmaochmatte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0