Beachparty in Fortaleza

Igar ville vi ner till stranden och bada, men kvinnan som jobbar har sa att den narmaste stranden ar for farlig for att bada med alla undervatten strommar om jag fattade det ratt. Tror det mest hanger massa surfare och duktiga simmare dar. Sa vi fick tipset om att aka till en annan strand langre bort.  Vi tog bussen dit och stranden var mycket fin. Det fanns dessutom pool och Hebecca trivdes som fisken i vattnet. Vet inte hur lange hon har tjatat efter pool. Sa kb och Heb hangde dar medan vi andra stekte pa stranden.
  Som alltid nar en dag har vart underbar sa kan det ju inte alltid sluta bra ocksa. Nar vi ska hem igen hoppar vi pa fel buss sa vi ar tvugna att hoppa av och byta. An en gang ar vi som apor pa zoo och alla brassar blir involverade. Tur som det va kom det en surfare forbi och kunde tack och lov engelska sa han var hjalpsam och hjalpte oss till bussen vilket vi absolut inte skulle ha hittat sjalva. Nar vi sedan kom hem hade han ringt runt till hostelen och letat efter oss for att kolla att allt hade gatt bra, Gulliga han da. :) Tack!

Nar vi kom hem sen hade kvinnan pa hostelet tva kompisar har som ville ta oss med till en strandklubb dar det var reagge tema. Det ar reagge ¨festival¨ har nu. Sa det tyckte vi lat roligt. Sa senare pa kvallen akte vi ut dit och det var hur kul som helst. Tank er, precis vid havet, harliga manniskor och skon musik. Livet vi lever nu!

Idag akte tjejerna tillaka till stranden och jag stannade hemma. Madde inte sa bra idag och behovde ta det lite lugnt fran solen. Stekte lite mycket igar. Sa anda gangen jag vart ute idag var nar jag sprang till affaren. Haha var lite radd att for forsta gangen ga sjalv har.. Men det gick bra.

Hoppas att dom kommer hem snart sa jag far mat. Och hoppas dom satte sig pa ratt buss idag. :P

Bilder kommer snart

-Michaela


Kommentarer
Postat av: Mamma Rosalie

Vad mysigt Hebecca att du fåt din pool :) Värkar som ni har det bäst. Här har solen börjat lysa så vi är också glada :-)). Rebecca mormor och morfar hälsar så mycket till dig, vi är i Månkis nu och ska kolla in vasaloppet. KRAM

2010-03-07 @ 10:06:34
Postat av: Amanda

Låter som ni har det toppen tjejer! Är jätte skoj att läsa om allt roligt ni har för er där borta. Njut, lev livet och ta massvis med kort så man får se allt när ni kommer hem! Saknar er ska ni veta och önskar jag hade varit där med er!

2010-03-08 @ 09:29:57
URL: http://mandybe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0