From Belem to Manaus with love.

For de forsta, forlat for att vi ar sa daliga pa uppdatera, men de har varit lite mycket nu.. :p

I Belem stannade vi i tva dagar, vi gjorde inget speciellt, bara tog de lugnt och cillade :)
Inge sol for oss har heller, nu kanns som bad och sol va en evighet sen, eftersom belem och manaus som vi nu ar i, ar de regn sesang, de regnar ju inte hela tiden, men ganska mycket, plus att de ar varmt, tank hur fuktigt de blir.. Men vagen till Manaus var dock ett aventyr..

5 dagar pa en bat, da menar jag ingen viking line bat.. Tank er typ djurgards farjan mellan slussen och Gronalund.. Plus att vi sov i Hambockar och de va val 200 stycken i ett och samma rum, helt sjukt trangt..
Men dar traffade vi tva killar som kommer i fran San francissco, Anthony and Brent.. Harliga killar! Efter tusen kort spel, alkohol och timmars av somn borjade alla bli ganska rastlosa.. redan efter tredje dagen :p men de va bara att bita ihop.. Nar vi antligen klev av akte vi till varat hostel, eller?? Nej sjalvklart hade hon som bokade hostelet bokat pa fel hostel.. hander bara oss eller?? haha Till slut fick vi de vi ville ha.. Vi festade en kvall och akte pa en grym fest.. Mycket roligt!

En till kille som hanger med oss som vi traffade pa hostlet ar Miguel som kommer fran Portugal, skonaste killen, Han ar den som kor alla ¨mamma¨ skamten, skonaste kommentarerna, ibland vet man inte ens vad man skrattar at, man bara skrattar for att han gor de.. haha :)

Sa de ar vi 8 som harjar runt har i Manaus!

Sa nu ska jag beratta om varan djungel trip, eller jag kan tyvarr inte beratta allt, de skulle ta evigheter.. 
Men en kille som Miguel hade traffat tidigare har i Manaus han sa att han va en Guide en serios guide.. Han visade sin sida och alla bilder, klockrent tankte vi! Priset var billagare an alla andra, sa vi korde pa de.. Sa vi akte ut och allt va kaos! TYPISKT OSS, haha berattar mer om den trippen sen, sa imorgon aker vi pa en NY, BRA djungel trip! sen bar de av mot ISLA :D Sa imorgon ska de bli en bra dag! vi stannar 1 natt och 2 dagar!   



Horde du Lars, Lyxbrudarna ska till ISLA.. haha stockholms j;vlar :P



Skriver mer sen hors da!!

/A    


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0