Palermo House Hostel, BA

Vi gar verkligen mot slutet pa varan resa nu. Inte manga dagar kvar alls, det kanns helt sjukt. Vi har inte varit i Sverige pa over 3 mander. 14 veckor for att vara exakt. Forstar ni hur lang tid det ar egentligen?! Det ar faktiskt inte laskigt att komma hem igen, trots att vi vet att det kommer bli sa himla bra. Vi saknar sa manga av er dar hemma, sa att fa komma tillbaka till er och till varmen ska anda bli riktigt mys.

Varmen ser vi framforallt emot att komma hem till eftersom det ar sa sjukt har i Argentina nu. Sen vi lamnade Ecuador har vi som sagt hunnit korsa Peru, Bolivia och nu slutligen Buenos aires i Argentina, och har ar vet vinter sasong, vilker ar lika med svinkallt. Men anda har vi njutit till max har. Till och borja med nar vi kom hit till BA bokade vi en resa till Igazufallen. Ett av dom storsta och maktigaste vattenfallen i varlden, och det var sjukt haftigt att se. Dock var det ganska mulet den dagen vi var dar, sa bilderna vi tagit blev kanske inte av bastaste kvaliten, men anda. Det var maktigt att se. Och snacka om vatten, vi var helt dygsura efter att ha forsokt knappa lite bra bilder. Men det var det vart.
Under dagen stannade vi till pa ett cafe inne pa omradet med dar vi stotte pa nagot slags djur som vi inte riktigt kan satta namn pa. Men om vi ska forsoka forklara hur dom sag ut sa var dom en korsning mellan en gravling och en myrslok. Och dom dar djuren var riktigt lomska assa, inte nog med att dom holl pa att riva sonder Rebeccas ryggsack nar dom letade efter mat, dom hoppade aven upp pa borden och snodde Saras kakor mitt framfor nasan pa oss. Senare hoppade dom upp igen och gav sig efter en colaburk, och Mickie var snabb som attan och fick med det pa bild. Det sag sa sjukt roligt ut.




Men nog om special korrsningar pa djur och massa vatten. Efter att vi kom tillbaka till BA igen sa har vi knytit nya kontakter med massa lirare pa hostlet har. Urugay, Chile och Mexico ar bara nagra av landerna dom tillhor. Sa nu har vi stallen att bo pa under varan nastkommande resa. Couchsurfing nasta kan vi lova. Det kommer bli asbra.
Helgen spenderades ute pa krogen saklart. Och vi hade hort mycket om BA uteliv, sa forvantingarna var hoga. Men det sjuka ar att folk gar inte ut pa krogen har forsen typ 3-4 pa morgonen, sa man ar inte hemma igen forsen typ 9-10 pa morgonen. Det ar helt sjukt vilket partyliv det ar assa. Och massa massa tango ar det pa klubbarna. Kanske inte riktigt det vi ar vana med, men satan sa kul vi haft.
I lordags var vi aven hembjuden till Turkisch-boy, en kille som jobbar har pa hostlet. Han hade fyllt ar for nagra dagar sedan sa han hade sin fodelsedagsfest nu i helgen hemma hos honom pa en stor terass. Massa folk och mycket vin. Det argentisnka vinet ar nagot av varldklass kan vi lova. Mycket trevligt var det med.

Men helgen ar som sagt over, och sondagen har mest spenderats sovades hela dagen, samt lite kortspel med alla nyfunna vanner vi hittat har. Sondagar ar som sagt lugna, precis som hemma. Sa helgen har gatt mot sitt slut, och imorgon blir det till att kliva upp tidigt. We got som seriously shopping to do. Hah.

Hors sen, for det kanske ar dags att ga till sangs nu nar klockan anda ar over fem pa morgonen.
/ Vi fem

Kommentarer
Postat av: Moster Veronica

Åhh vad jag längtar till helgen när jag får träffa dig rebecca!! Puss o kram

2010-05-24 @ 13:41:18
Postat av: mamma Tina

verkar som ni har det helt sjukt bra ;)

2010-05-24 @ 19:32:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0