surfers paradise

Lange sen sist och mycket har hant pa den tiden. Hela ganget ar ater samlade och tiden tsm har spenderats med Emelie och alla hennes vanner i Canoa, Ecuador. Det ar ungefar Ecuadors motsvarighet till surfers paradise. Dagarna flyter lite halft ihop med varandra, det ar en aning svart att skilja pa vad som hant nar. Men nagot av det vi hunnit med ar en och annan spanskalektion, dop dar Emelie blev gudmor, bonfire pa standen, surflektion, fetaste fodelsedagsfesten och massage av Emelie som ar grym pa det hon gor. En massa festande pa bargator och strander barfota. Skor ar nagot man inte riktigt anvander har. Hela staden ar liksom byggd pa sand. Mysigare stalle ar svart att hitta, och vi stormtrivs verkligen har. Vi hanger med alla killar har och bland det forsta som hande var att Rebecca blev utsedd till drottning och Sara till prinsessa. Mer om det kan ni hora sen.
Det ar aven en hel del turister som blivit bosatta har och skaffat sig jobb lite varstans. Dom flesta ar tjejer fran USA och Canada. Hur gulliga tjejer som helst, vi ar som en enda stor familj. Folk som aker till Canoa raknar med att bara stanna dar i nagra dagar ungefar, men det slutar oftast med allt fran en manad till flera ar. Det sager ganska mycket om hur stallet ar.

Annars for tillfallet befinner vi oss i Montanita, nagra timmar fran Canoa dar folk kommer enbart for att festa. Det hela ar lite som en fantasivarld, folk jamfor det lite med Thailands fullmoon-party nar det ar hogsasong har. Igar korde vi gratisdrinkar pa Ladies night, och ikvall ska det tydligen bara bli annu battre. Vad som hander aterstar att se.
Pa sondag aker vi tillbaka till Canoa igen, och da vantar en gigantisk bonfire pa oss vid stranden.
Hors sen, skot om er dar hemma.

/ Vi fem

Kommentarer
Postat av: Mamma Rosalie

Hoppas att DROTTNINGRN och henes gemak tar det lite lungt i bland också :-))

Ni är saknade här hemma....Börjar det kännas tjatigt att höra om hur saknade ni är??

Här firades det valborg i går med allt som det inebär :-))

Puss och Kram

2010-05-01 @ 09:17:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0