kvar i paradiset

Det var tankt att vi fem skulle aka vidare fran Ecador ner mot Peru idag. Men det blev inte riktigt som planerat. Och vi skyller allt pa "varan sista kvall i Canoa maste ju avslutas med ett rejalt tequila race". Smart likom, som att vi orkade kliva upp kl sex imorse da. Nope, skulle inte tro det. Sa har ar vi, fortfarande i Canoa, men inatt blir sista natten pa riktigt for imorgon aker hela genget har till Montanita igen. Och da menar vi verkligen hela ganget, det ar namligen en kille i Montanita som har fodeledagfest sa alla ska dit och fira honom. Det kommer bli galet, vilket passar oss perfekt - en Montanita-fylla ska ju givetvis avslutas i Montanita.

Dagarna har i Canoa har iaf varit helt underbara. Vi vill egentligen inte aka harifran, vi alla kanner nog att vi kulle kunna stanna har den sista tiden vi har kvar nu innan vi aker hem. Men samtidigt vill vi ju se och fa ut sa mycket som mojligt av resan sa det funkar ju inte riktigt. Men gosh vilken angest vi kanner for att lamna det har stallet. Det ar nog det varsta vi varit med om under hela den har resans gang.

Men som sagt aker vi vidare ner mot Peru pa lordag och dar ar det tankt att vi ska gora sandboarding, rafting och givetvis lite sight-seeing vid Macchu Picchu. Det kommer bli riktigt bra, tu sabes.

Skot om er nu, hors snart igen.
/ Vi fem

Kommentarer
Postat av: Angelica

Vilken jäkla resa ni har haft tjejer :D

Snart kommer ni hem igen!

Saknar er alla,



Puss

2010-05-08 @ 10:59:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0